Bent u een zakelijke klant? Log in als bedrijf om B2B prijzen te zien.

Biologische streekproducten

In ons assortiment vindt u verschillende pakketten die samengesteld zijn voor bedrijven die deze als relatiegeschenk, promotieartikel, promotiegeschenk, kertgeschenk of kerstpakket aan zijn of haar stakeholders geeft (werknemers, klanten en overige relaties). De laatste jaren ligt de nadruk in deze geschenken/ pakketten steeds meer op duurzaam, biologisch, lokaal of streekgebonden. Deze mooie ontwikkeling heeft ons doen besluiten om streekproducten van verschillende klanten van ons te leveren in deze pakketten.

Klik hier voor de pakketten die wij voor u kunnen samenstellen in samenwerking met onze klanten

Streekproducten:
Producten die alleen in een bepaalde streek gemaakt worden en een specifiek receptuur kennen. In Nederland heb je verschillende keurmerken. De producten die u bij ons vindt zijn in een bepaalde streek lokaal gemaakt. Een druif die groeit in Zeeland waarvan de wijn in Zeeland gemaakt is bestempelen wij als streekproduct.

Biologische producten:
Bij de productie van biologisch voedsel wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met milieu, dier en mens. In allerlei voorschriften is vastgelegd wat daaronder wordt verstaan. Het instituut Skal controleert of ze worden nageleefd. 

Biologische producten zijn herkenbaar aan het EKO-keurmerk, het Europese keurmerk voor biologische producten en/of de term ‘biologisch’ of vertalingen daarvan (organic, ökologisch, biologique). 

Over het algemeen zijn biologische producten net zo gezond en veilig als niet-biologische producten.

LET OP: niet al onze producten van klanten die wij voeren zijn zowel biologisch als een streekproduct. Het kan zijn dat een product alleen een streekproduct is en niet biologisch.

houten broodplank houten kaasplank houten pizzaplanken houten vleesplanken Onderhoudsolie snijplanken serveerplanken en hakblokken Houten hakblokken hakblok kopshout Houten Dienbladen