Bent u een zakelijke klant? Log in als bedrijf om B2B prijzen te zien.

Over ons

Broodplank.nl (onderdeel van Zint.nl B.V.) heeft verschillende meubelmakerijen in Duitsland, Roemenië en Canada waar vooral beuken hout, olijfhout en Lariks wordt bewerkt. Wat begonnen is met broodplanken en kaasplanken is uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf waar verschillende houten producten worden aangeboden. Wij zijn een groothandel waar resaurants, slagerijen en bedrijven van klein tot zeer groot gebruik van maken. Onze producten worden in de meeste restaurants gebruikt om eten op te serveren of door keuken en woonwinkels onder eigen label (wij verkopen uiteraard white label) en door bureaus en grote retailers voor promotionele activiteiten.

Als bedrijf krijgt u speciale B2B prijzen. Op de website staan altijd de B2C advies prijzen. Indien u zich bij ons registreert krijgt u toegang tot deze prijzen. KLIK HIER voor registratie.

AMBACHT
Alle onze producten zijn op ambachtelijke wijze grotendeels met de hand vervaardigd. Dit wordt door vakkundige meubelmakers gedaan die het oude ambacht nog geleerd hebben.  

DUURZAAM
Alle producten zijn gemaakt van duurzaam gekapt beuken hout. Daarnaast is hout een duurzame grondstof o producten van te vervaardigen. 

EERLIJK
Duurzaamheid kent ook een sociale dimensie. Dit houdt in dat de rechten van de betrokken arbeiders en van de inheemse bevolking in de bossen worden gerespecteerd. Dit is naast behoud van de natuur een zeer belangrijk aspect voor ons. Ons bedrijf is ontstaan uit vrijwilligerswerk. Een oorsprong die wij niet zullen vergeten.

Food Safe
Zint.nl heeft zijn beuken houten plank in combinatie met de houtlijm en de olie de wij gebruiken uitgebreid laten testen in een duits laberatorium op veiligheid in combinatie met voedsel en drinken. Wij zijn met vlag en wimpel geslaagd. Dit is ook de reden dat grtoe organisaties als Heinz en Unilever producten van ons voeren.

Duurzaam gekapt beukenhout
Ons duurzaam geproduceerd beuken hout is afkomstig uit Roemeense bossen die duurzaam worden beheerd. Dit betekent, dat zodanig wordt gekapt dat de ecologische functie van het bos als leefomgeving van planten- en diersoorten behouden blijft. Ons beukenhout komt uit bossen die zijn opgezet voor houtkap of uit de Roemeense Karpaten. De Karpaten vormen een van de laatst overgebleven wouden waar wolven, beren en lynxen voorkomen. Er zijn ook bijna 400 andere unieke soorten zoogdieren, vogels, reptielen en amfibieën in Roemenië. De fauna bestaat uit 33.792 soorten dieren. De bergketen is een belangrijke waterscheiding in zuidoost Europa en voedt alle grote rivieren van centraal Europa. Het bergmassief vormt een brug tussen de noordelijke en zuidelijke ecozones van Europa en bevat meer dan een derde van alle plantensoorten in Europa. Zo’n zestig procent van Europa’s maagdelijk woud is hier te vinden.
 

houten broodplank houten kaasplank houten pizzaplanken houten vleesplanken Onderhoudsolie snijplanken serveerplanken en hakblokken Houten hakblokken hakblok kopshout Houten Dienbladen